Gazdikereső

2017.09.10. 17:34

Gazdikereső: vegye magához Pirit, Leilát vagy Natasát!

Szeretetre méltó kutyusok várják leendő gazdáikat a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyen.

Zaol.hu

Íme, három jószág a Bogáncs Állatmenhely Facebook oldaláról, akiket akár azonnal magához vehet!

"Piri 2014. májusi születésű keverék szuka. Az ózdi gyepmesteri telepről, altatás elől mentett kutya. Barátságos, kedves természetű eb. Domináns, csak a nála erősebb és nagyobb kutyákat fogadja el, a szuka kutyákat csak szoktatást követően fogadja el, inkább kanok mellé célszerű örökbe fogadni. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Bármely korosztály számára tökéletes választás, gyerekek, nyugdíjasok, de kezdő kutyatartók mellé is bátran ajánljuk. Pórázon szépen közlekedik. 2016. július 18-án került a gondozásunkba. Oltva, chipelve, ivartalanítva van." - olvasható a közösségi oldalon.

Piri barátságos, kedves természetű - Fotó: Bogáncs Állatmenhely

 

"Leila 2013. augusztusi születésű, staff keverék szuka. Feltehetően kidobott kutya, Óhídon kóborolt az út mentén. Egy állatbarát fogta be és hozta el őt a menhelyünkre. A szeme ismeretlen okból sérült volt, két műtéti beavatkozáson esett túl, szépen javult. Barátságos, elbűvölő eb, aki vágyik az ember társaságára, igényli a foglalkozást, mozgékony és aktív. Határozott, következetes gazdit igényel, aki pontosan megmutatja neki a szabályokat, majd el is várja azok betartását, mert hajlamos arra, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa a kis életét. Gyerekek és idősebbek mellé is bátran elvihető, de csakis olyan gazdi mellé, aki tapasztalt kutyás, kezdő kutyatartók számára túl nagy kihívást jelenthet a kordában tartása. A fajtársaival domináns, kanokkal és szukákkal is szoktatni kell, a macskákat nem tűri maga körül. Pórázon szépen közlekedik. 2015. szeptember 13-án került a gondozásunkba. Oltva, chipelve, ivartalanítva van." - írja a Bogáncs Állatmenhely.

Leila már két éve vár szerető gazdijára - Fotó: Bogáncs Állatmenhely

 

"Natasa 2014. augusztusi születésű, terrier jellegű szuka. A batyki önkormányzat jelezte felénk, hogy a temetőben napok óta él egy kutyus, akit a helyiek etetnek, itatnak ugyan, de megoldatlan a sorsa a kislánynak. Kimentünk érte, nagy örömmel fogadott bennünket, könnyedén az autóba tettük és behoztuk őt a menhelyünkre. Natasa rendkívül aktív, energikus kutya, nagyon sok mozgásra lenne szüksége, ami a menhelyi viszonyok között megoldhatatlan a számára. A mozgáshiány miatt időnként a vele egy kennelben lévő kutyatársain vezeti le a feszültségét, hajlamos a kekeckedésre. Sürgősen szüksége lenne egy nagy udvarra, ahol nyargalhat, vagy egy olyan családra, ahol sokat túráznak és sétálnak vele. Emberekkel végtelenül barátságos, kedves eb, hálásan fogadja a simogatást. A kanokkal jó a viszonya, a szukákkal azonban rivalizál, dominanciája miatt elsősorban egyedüli kutyának ajánljuk. Gyerekek, idősebbek és kezdő kutyatartók mellé is tökéletes választás, családi ebnek kiválóan alkalmas. Pórázon lelkesen és szépen sétál. 2015. július 25-én került a gondozásunkba. Oltva, chipelve, ivartalanítva van." -  áll a Bogáncs Állatmehely Facebook oldalán.

Natasa igazi energiabomba - Fotó: Bogáncs Állatmenhely

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!