Hírek

2017.08.02. 13:47

Időközi választás lesz Babosdöbrétén

BABOSDÖBRÉTE - Vasárnap időközi önkormányzati választást tartanak a településen, mivel a testületet 2010 óta irányító Kaczor Tamás (független) áprilisban lemondott tisztségéről.

Magyar Hajnalka

A hivatalos megfogalmazás szerint egyéb teendőinek sokasodásával indokolta döntését. Mint Takácsné dr. Simán Zsuzsanna, a zalaszentgyörgyi közös önkormányzati hivatal jegyzője elmondta, a választási bizottság augusztus 6-ra tűzte ki az új településvezető megválasztásának időpontját. A vasárnapi szavazáson hét független jelölt indul, köztük az áprilisban lemondott polgármester is. Mellette megméreti magát a falu korábbi vezetője, Kis János, a jelenlegi alpolgármester, Szinayné Csarmasz Bernadett, továbbá Szűcs János, Ritter Ferenc Csongor és Lákovics Tamás. A helybéli jelölteken túl a Győr-Moson-Sopron megyei Szabó János is ringbe száll a voksokért. Babosdöbrétén 413 szavazásra jogosult polgár járulhat az urnákhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!