Hírek

2017.03.22. 18:50

Kiadónk nyereményjátéka hozott szerencsét a kanizsai családnak

Nagykanizsa - Harminc év? Nem, annál sokkal több, mondta Farkas Rozália, aki három évvel ezelőtt autót nyert lapunk mozaikkereső játékán.

Arany Horváth Zsuzsa

Az évtizedek a Zalai Hírlap és a nagykanizsai Farkas-család kapcsolatára utalnak, hiszen az előfizetésük a nyolcvanas évek óta folyamatos. A kitartó hűséget egyszercsak Fortuna, a szerencse istennője is díjazta: 2014-ben a mozaikkereső játék főnyereménye került hozzájuk.

Farkas Rozália kanizsai előfizetőnk minden betűt elolvas Fotó: Szakony Attila

- Három év telt el a nagy meglepetés óta, előtte, s azóta se mosolygott ennyire ránk a szerencse, azt hiszem, nem vagyok az a nyerős típus. El kell árulnom, nagyon sokat segített nekünk akkor a kivételes nyeremény, ha azt mondhatom, jól jött, mindent elmondok, azt hiszem - meséli Rozália, aki ma már négyunokás boldog nagymama és nyugdíjas. Az eredetileg gyors- és gépírást tanult asszony korábban varrodákban dolgozott. Sokat változott az élete, mióta nyugdíjba ment, de egy dolog azonban egészen biztosan fix pont maradt:

- A Zalai Hírlappal kezdem a napot, mióta csak emlékszem.

Hogy mit kedvel, miről szeret olvasni?

- Az első betűtől az utolsóig elolvasok mindent a Zalai Hírlapban, leszámítva a sportot, ezzel kezdődik a reggel - jelzi, persze a legfontosabbak és legérdekesebbek a közvetlen környezete, városa, Nagykanizsa hírei, eseményei, mindazok az információk, amelyek a hétköznapi élethez kellenek, a hatósági, ügyintézési változásoktól az egészségügyi, közösségi kérdésekig. Az újságolvasás napi rutinja nem nélkülözhető számára, bár látja, felnőtt gyerekei már a Zalai Hírlap internetes honlapjáról is tájékozódnak. Ő a nyomtatott papírújság híve, amit néha szeret még vissza is lapozni, ha neki különösen tetsző olvasmányra lel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!