Hírek

2016.11.22. 18:28

Gyűjtsünk közösen Roland jövőjéért!

Zalaudvarnok - Tragikus baleset árnyékolta be idén a húsvéti ünnepeket a zalaudvarnoki Németh családban.

Magyar Hajnalka

Kamasz fiuk, Roland olyan súlyos motorbalesetet szenvedett, hogy egyik lábát combközéptől amputálni kellett. Az amúgy is szerény körülmények között élő szülők rengeteg váratlan kiadással szembesültek, Roland jövője pedig fojtogató aggodalommal tölti el őket.

A Zalai Hírlapnál immár hagyomány, hogy karácsony közeledtével gyűjtést szervezünk egy rászoruló család megsegítésére. Idén a zalaudvarnoki Németh család számít olvasóink támogatására. Ennek szellemében lapunk december 18-ig tartó gyűjtést indít a család megsegítésére, s ennek előmozdítására több alkalommal is hírt adunk majd életükről. A balesetről, valamint a család szorító gondjairól szombati számunkban közlünk első alkalommal bővebb terjedelmű írást. Nehézségeiket tetézi, hogy az édesapa és a velük élő nagymama súlyos cukorbeteg, emellett idős hozzátartozót ápolnak, s csak az édesanya tud dolgozni.

A szülők, Némethné Mészáros Anna, Németh Lajos, valamint Roland a családi ház udvarán

Fotó: Pezzetta Umberto

Olvasóink az alábbi számlaszámra történő befizetéssel segíthetik elő, hogy a család kissé megnyugodva ünnepelhesse a karácsonyt. A PLT által vezetett számlára beérkező összegeket teljes egészében átadjuk a családnak. Emellett kiadónk, a Pannon Lapok Társasága is hozzájárul az akcióhoz, 5 forintot ajánlva fel a Zalai Hírlap minden eladott árus példányának árából a gyűjtés ideje alatt.

Ezek is érdekelhetik