Hírek

2016.07.08. 16:20

Bemutatjuk a Színötösöket 1. rész

Zala megye – A Zalai Hírlap és a zaol.hu idei Színötös felhívására közel 450 kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező általános iskolás diákot regisztráltak szüleik. Indítjuk a sorozatot.

A nyomtatott napilapban és zaol.hu weboldalunkon sorozatban mutatjuk be azokat a diákokat, akik minden kritériumnak eleget tettek, azaz kizárólag ötös (jeles, példás, kitűnő) osztályzatok szerepelnek a  bizonyítványukban, és a jelentkezésük is megfelelő volt.

A  diákok nagy létszáma miatt – hasonlóan a tavalyi gyakorlathoz – nemcsak hétvégi lapszámainkban, hanem a rendelkezésre álló felületeknek megfelelően folyamatosan jelentetjük majd meg a gyerekek portréit a Zalai Hírlapban és online oldalunkon.

Meglepetéssel is szolgálunk az akcióban részt vevő diákoknak: minden Színötös tanuló, aki a kislődi (Veszprém megye) Sobri Jóska kalandparkban felmutatja a napilap Színötös oldalát, benne a saját fotójával, kétszemélyes belépőt kap (ezért bukkan fel a kalandpark logója a portrék között).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!