Hírek

2015.12.18. 18:02

Átadtuk mozaikkereső játékunk fődíját a nyertesnek - Hét zalai olvasónk a nyertesek között

Zalaegerszeg-Szombathely – A Zalai Hírlap zalaegerszegi olvasója, Horváth Tiborné nyerte meg kiadónk, a PLT év végi mozaikkereső játékának fődíját, egy új autót, amelyet pénteken adtunk át a boldog tulajdonosnak.

A Pannon Lapok Társasága napilapjainak olvasói közül évről évre rengetegen csatlakoznak a mozaikkereső játékhoz, amelynek zárásaként – sorsolást követően – értékes ajándékokkal lepjük meg a szerencsés nyerteseket. Az idei őszi játékunkon mintegy 33 ezren vettek részt, s közülük Horváth Tibornénak kedvezett leginkább a szerencse, ő vehette át a fődíjat, egy magas felszereltségű Renault Clio Grandtour személyautót. A mozaikkereső sorozat főnyereménye amúgy nem először került Zala megyébe.

A Renault Clio nyertese, Horváth Tiborné, Bogdán György, a PLT hirdetési igazgatója, Varga Zoltán hirdetési tanácsadó, Baumgartner Tibor, a kereskedés tulajdonosa, valamint Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap szerkesztőségi vezetője, digitális főszerkesztője a szombathelyi átadáson. Fotó: Unger Tamás

– Nagyon boldog vagyok, óriási meglepetés volt a hír, eleinte nem is hittem el, hogy én nyertem. Előfizetője vagyok a Zalai Hírlapnak legalább 30 éve, minden alkalommal részt veszünk a játékon, de a szerencse most először kedvezett nekünk. Gyönyörű az autó, ez egy nagyon szép ajándék a családnak – fogalmazott a nyertes az átadáson, amelyet pénteken rendeztünk a szombathelyi márkakereskedésben. Előbb Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap szerkesztőségi vezetője, digitális főszerkesztője gratulált és továbbra is a lap olvasására buzdította a nyertest, majd Bogdán György hirdetési igazgató mondott köszönetet a játékban való részvételért Horváth Tibornénak, valamint az autót biztosító partnernek, Baumgartner Tibornak.

Horváth Tibornéék pénteken már haza is vihették az autót. Fotó: Unger Tamás

Az átadáson elhangzott: PLT lapjai amellett, hogy naponta értékes és érdekes információkat, olvasnivalót kínálnak, gyakran szereznek örömet nyereményjátékokkal is az olvasóknak.

Pálfi Zoltánné, Németh Zoltán, Farkas Jánosné és Farkas János a zalaegerszegi szerkesztőségben tartott nyereményátadáson. Fotó: Katona Tibor

A fődíjon kívül több értékes nyeremény is gazdára talált; összesen hét zalai játékosnak kedvezett ezúttal a szerencse. Közülük hárman csütörtökön este a Zalai Hírlap zalaegerszegi szerkesztőségében vették át nyereményeiket; volt, aki vásárlási utalványnak, s volt, aki pihentető wellness-hétvégének örülhetett. A jelenlévők közül Farkas János elmondta: ők is régóta a Zalai Hírlap olvasói, és nagyon örülnek most a nyereménynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!