Hírek

2015.10.14. 10:20

Gyermekmosoly-pályázat: keressük a legbájosabbat

Zalaegerszeg - Második alkalommal hirdeti meg Gyermekmosoly-pályázatát a Zalai Hírlap.

Zalai Hírlap

Mivel jól tudjuk, minden szülő számára saját csemetéje a legszebb a világon, ismét játékra hívjuk az édesanyákat, édesapákat, nagyszülőket. Azok jelentkezését várjuk, akik úgy gondolják, gyermekük, unokájuk sikerrel vehet részt a fotópályázatunkon. Kizárólag olyan, jó minôségű, legalább 150-200 kB méretű fényképeket fogadunk el, amelyeken a gyermek egyedül, közelről látható.

A tavalyi tapasztalatok alapján szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mivel gyermekmosoly-pályázatról van szó, kizárólag azokat a képeket tudjuk nevezésként elfogadni, amelyeken valóban mosolyog a gyermek. Kérjük azt is, hogy ikrek esetében a gyermekeket külön-külön nevezzék.

A fotó mellett természetesen szükségünk lesz a gyermek adataira (név, életkor), a közléshez való hozzájárulást tartalmazó szülői nyilatkozatra, a pontos címre és a telefonszámra is. A fotókat és a szükséges adatokat mától november 14-én 16 óráig várjuk a [email protected] e-mail címre (a gyermekmosoly és a zalaihirlap szó a cím megadásakor egybeírandó).

A beérkezett fényképek közül hetvenötöt választ ki a zsűri, ezeket november 17-től közöljük. Ezekre aztán szavazószelvényen, SMS-ben, telefonhívással és természetesen portálunkon is lehet majd voksolni. Az első három helyezett értékes jutalomban részesül; a fődíj egy 200 ezer forint értékű családi pihenés a Sonnentherme jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!