Hírek

2015.07.29. 19:14

Zala Szépe 2015 szavazás

Szavazni 2015. augusztus 10-én 9 óráig lehet.

Bagoly Szimonetta 22 éves,  Zalaegerszegen él, jelenleg fogtechnikusnak tanul. Az iskola elvégzése után szakmájában helyezkedne el, emellett szeretné fejleszteni az angol nyelvtudását. Heti rendszerességgel sportol és egészségesen él.

Balogh Viktória 16 éves, Zalaegerszegen él, a Csány László Közgazdasági Szakközépiskola tanulója. Számára fontos, hogy egy nő mindig csúcsformában legyen, kívül és belül egyaránt. Kilenc évig táncolt, kipróbálta a balettet, a társas-  és a modern táncot, most pedig futással, görkorcsolyával és speciális alakformáló tréninggel tartja formában magát.

Grabant Klaudia 16 éves,  Fityeházon él, a Thúry György Szakképző Iskola tagintézményében tanul. Szeret sportolni, bulizni és a barátaival lenni. Fontos számára a tanulás, ugyanis a későbbiekben vezető beosztásban dolgozna.

Heidenwolf Enikő 20 éves,  Zalalövőn él, imádja a gyermekeket. Ennek megfelelően kisgyermekgondozó és nevelő szakon végzett. Zalaegerszegen a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségén dolgozik. Szeret olvasni és kirándulni.

Horváth Jennifer 21 éves,  Letenyén él, a keszthelyi Vajda János Gimnázium elvégzését követően jelenleg a Pécsi Tudományegyetem általános orvostudományi karán tanul. Magát kellemes modorúnak és barátságosnak tartja, aki nyitottan közelít mindenki felé. Valósággal falja a könyveket, legújabb hobbija a hastánc.

Imre Dorina 16 éves, Nagykanizsán él, a Thúry György Szakképző Iskola tagintézményébe jár és kereskedelmet tanul. Sokat edz, hogy mindig jó formában tartsa a testét. Gyakran főz a nagymamájával, s szeretne minél több fogást elsajátítani tőle, hiszen nagyon érdekli a konyhaművészet is.

Kerkai Klaudia 23 éves, Zalaegerszegen él családjával, tavaly júniusban diplomázott Sopronban csecsemő-  és kisgyermeknevelő szakon. Céltudatos, következetes, empatikus és közvetlen lánynak tartja magát, aki számára egy kávé a barátnőkkel ugyanolyan fontos, mint egy délutáni futás vagy a kerékpározás.

Kovács Adrienn 22 éves, Nagykanizsán él, a Pécsi Tudományegyetem egészségtudományi kar egészségügyi szervező szakon tanul a megyeszékhelyen. Szabadidejében heti 3-5 alkalommal edz, emellett az étkezésre is odafigyel. Két éve a zalakarosi Kannavirág királynőjének választották.

Lukács Cintia 19 éves, Nagykanizsán lakik, szabadidejében gyakran jár edzőterembe. Számára fontos a fittség és az állandó jó közérzet. Imádja a gyermekeket, így rendkívül nagy örömmel tölti el, hogy felvételt nyert a Károli Gáspár Református Egyetem tanító alapszakára.

Máté Izabella 19 éves,  Bucsután él vőlegényével. Az idén végzett a zalaegerszegi Báthory-szakképző iskolában pincérként. Imádja a munkáját, amiben még rengeteget kell tanulnia, de rendkívül szorgalmas. Szabadidejében kerékpározik, sétál és gyakran főz párja számára.

Nagy Amarilla 20 éves,  Zalaegerszegen él. Dallamos keresztneve spanyol eredetű és fényességet jelent. A  Budapesti Gazdasági Főiskola zalaegerszegi intézetében  tanul, s mellette pénzügyi tanácsadóként dolgozik együtt szerelmével. Munkáját élvezi, de a szépségipar is érdekli, korábban modellmunkát is ajánlottak számára.

Rosta Regina 16 éves, Rédicsen lakik. Már korán, az általános iskolában érdeklődött a mozgás, a testnevelés és a sport iránt, tíz éven keresztül a Kerka Néptáncegyüttes tagja volt. A középiskola elvégzése után testnevelő tanár szeretne lenni.

Schlemmer Laura 16 éves  zalaegerszegi lány, a Kölcsey-gimnázium kéttannyelvű német osztályának tanulója. Gyermekkora óta rendszeresen sportol, hat évig karatézott, három évig szinkronkorcsolyázott. Néhány hete kezdett el rúdfitneszre járni, melyet már most nagyon szeret. Szabadidejében gyakran fest, rajzol és fantasy regényeket olvas.

Szabó-Thomka Hanna 21 éves, Nagykanizsán él. Két éve a szombathelyi Nyugat Magyarországi Egyetem pedagógusképző karán földrajz-testnevelés szakon tanul. Szeret sportolni, több éven keresztül szertornázott, úszott és sakkozott. Szabadidejében rendszeresen fut, emellett szívesen rajzol és fest.

Varga Vivien Viktória 22 éves, Lentiben lakik, jelenleg egy kisebb étteremben pincérként dolgozik. Német nyelvet tanul, hiszen elképzelhető, hogy a jövőben külföldön is kipróbálná tudását. Szabadidejében konditerembe jár, szeret a barátaival lenni. Korábban a Miss Alpok-Adria Szépségversenyen képviselte már Zala megyét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!