Hírek

2015.06.19. 15:40

Idén ismét Zala Szépe-verseny!

Zalaegerszeg – Immár a huszonegyedik Zala Szépe versenyre készülünk; augusztus 22-én a legendás korona ismét egy gyönyörű zalai hölgy fejére kerül.

Zalai Hírlap

Ha elmúltál 16 esztendős, Zala megyei lakóhellyel rendelkezel, és van kedved szépségversenyen megméretni magad, akkor ne habozz!

Küldd el az önéletrajzodat, illetve egy egészalakos valamint egy portréfotódat szerkesztőségünk e-mail címére: [email protected]! Adataidat illetve a képeket természetesen feltöltheted honlapunkon is. Keresd a Zala Szépe-logót a nyitóoldalon, és klikkelj!

Hagyományainkhoz híven a jelentkezés lezárulta után előválogatóra hívjuk a hölgyeket, méghozzá igazán patinás környezetbe, a helyszín tudniillik ezúttal is a keszthelyi Festetics-kastély lesz. A július 24-ei, pénteki előválogatón a zsűri 15 hölgyet választ ki. Azt pedig, hogy a továbbjutók közül ki legyen az a 10 versenyző, aki a döntőben is színpadra léphet, ismét olvasóink dönthetik el szavazataikkal.

Az augusztus 22-én, szombaton megrendezendő döntő ismét kellemes, hangulatos környezetben, a zalaegerszegi AquaCityben zajlik majd.

Bár tavaly a kedvezőtlen augusztusi időjárás miatt némi csúszással a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban rendeztük meg a Zala Szépe jubileumi döntőjét, bízunk abban, hogy az égiek most kegyesek lesznek hozzánk, és az AquaCityben ismét több mint ötezer néző kíséri majd figyelemmel a versenyt.

A döntő estéjén természetesen több sztárvendégünk is lesz majd, de az, hogy kik ők, egyelőre maradjon titok, mint ahogy az is, milyen ajándékok várnak majd a győztesekre. Igaz, azoknak, akik emlékeznek a Zala Szépe-verseny korábbi fordulóira, aligha okoznak majd nagy meglepetést a fődíjak.

Ha úgy érzed tehát, hogy a Zala Szépe 2015 döntősei között a helyed, nem kell mást tenned, mit jelentkezned és elküldeni a fotóidat a szerkesztőségünkbe. Erre egyébként mától egészen július 20-áig lehetőség lesz, aztán néhány napnyi szusszanás, és máris kezdődik az előválogató Keszthelyen.

A tavalyi, jubileumi show-nak a zalaegerszegi Városi Sportcsarnok adott otthont. Remek volt a hangulat, de bízunk abban, hogy idén a Zala Szépe-döntő visszatérhet az AquaCitybe. Felvételünkön az előző esztendő győztese, a rédicsi Bazsika Mónika (középen) és a két nagykanizsai udvarhölgy: Horváth Zsanett (balra) illetve Török Bettina. Fotó: Archív/Pezzetta Umberto

Címkék#Zala Szépe
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!