Hírek

2014.02.28. 14:20

A Jólét és Szabadság (JESZ) zalai képviselőjelöltjei

Keszthely, Nagykanizsa - Bemutatkozott a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) két zalai országgyűlési képviselőjelöltje.

Horváth A. Attila

Az 2. számú (keszthelyi) egyéni választókerületben Sütő János Zoltán indul a JESZ jelöltjeként. Munkaerő-piaci szolgáltató menedzserként dolgozik, Újudvaron él, négy gyermek édesapja.

– Nap mint nap tapasztalom környezetemben, hogy a mélyszegénységben élőknek reményük is alig van a minőségi életre. Ismerem az oktatás, a foglalkoztatás, a szociális szféra párhuzamosan futó, egymást erősíteni képtelen programjait, munkám során érzékelem a hivatali és emberi szemlélet közt tátongó űrt. Sokszor érzem azt a tehetetlen feszültséget, amit az ember érez, ha a mélyszegénységben élők problémáit akarja mérsékelni – fogalmazott a jelölt. Hozzátette: a jobbközép értékek megerősítését vállalta, és nemcsak hisz az ország jövőjében, de tenni is akar érte.

Sütő János Zoltán

A 3. számú (nagykanizsai) egyéni választókerületben Molnár István a JESZ jelöltje. Nagykanizsán él,  két kislány édesapja, az Országos Mentőszolgálat Letenyei Mentőállomásán dolgozik 12 éve. Hivatását küzdelmesnek, alulfizetettnek, de gyönyörűnek tartja.

– Mentősként, családapaként az élet legsűrűbb valóságában élek és dolgozom. Egy éve vezetem a Gyermekeinkért és a Szebb Jövőért Szervezetet, amely beteg gyermekeket nevelő családokat támogat. Ismerem az egészségügy és a fiatalok problémáinak velejét és tüneteit. Úgy érzem, részt kell vennem nemcsak az egyén, hanem a társadalom betegségeinek feltárásában, gyógyításában. A Nagykanizsa térségében élő emberekkel sajátos, személyes kapcsolatom van, ritka az olyan ház, ahol nem fordultam volna már meg – fejtette ki a jelölt.

Molnár István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!