Hírek

2014.01.31. 17:50

Bemutatta jelöltjeit a Jólét és Szabadság

Nagykanizsa - Zalai országgyűlési képviselőjelöltjeit mutatta be pénteken a JESZ-MDF közös politikai csoportosulás.

Pásztor András

Mint azt Horváth István, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség elnökhelyettese elmondta: az országgyűlési választásokon JESZ-MDF néven indulnak, ami az új generáció és az Antal József miniszerelnök szellemiségét továbbvivő emberek szövetségét jelenti. A párt legfontosabb céljai között szerepel a bérfelzárkóztatás, illetve az adó- és járulékcsökkentés, hiszen egy európai országban alapvető elvárás kell, hogy legyen a tisztességes munkáért, tisztességes bér elve.

A JESZ-MDF zalai jelöltjei. Sütő János Zoltán (balról), Eéliás Éva és Molnár István (jobbról) Horváth István társaságában. Fotó: Szakony Attila

Ezt követően a zalai jelöltek is bemutatkoztak. Eéliás Éva ingatlanközvetítő Zalaegerszegen indul. Mint mondta: szeretné elérni, hogy az igazságszolgáltatás ne kettős mércét alkalmazzon, külön a szegényekre és külön a gazdagokra.

Nagykanizsán Molnár István mentős lesz a párt jelöltje, akit az motivál, hogy megfelelő jövőképet teremthessen a fiatalok számára, s ne kelljen azért külföldre mennie senkinek, hogy eltarthassa a családját.

Keszthelyen Sütő János Zoltán indul harcba a szavazatokért, aki a kisebbségi politika mellett, a jóléti állam megteremtésén kíván tenni, illetve munkálkodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!