Hírek

2013.06.22. 12:44

Strand és gasztronómia

Igazi strandidőben nyílt meg szombaton is a zalaegerszegi Aquacity, felüdülést kínálva a fürdő komplexumba látogatóknak.

Hajdu Péter

A strand élményeit ezúttal egy a Zalai Hírlappal közös rendezvény, a csülök főzőverseny színesítette és ízesítette, amelyen 14 baráti közösség, főző csapat vett részt. A verseny közös nevezője a sertéscsülök, amit a rendezők biztosítottak, és mindenkinek abból kellett valami finomat készíteni.

Fotó: Umberto Pezzetta

A program megnyitójában Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezetője. elmondta, a PLT számára nagyon fontos a helyi értékek megbecsülése és bemutatása, és ilyen a megye termál kincse. Kázmér Judit bejelentette, hogy a lapcsoport és a város, illetve az Aquacity-t működtető Egerszegi Sport és Turizmus Kft. stratégiai együttműködési szerződést kötött, amelynek keretében még számos szórakoztató rendezvényt hoz a PLT az egerszegi fürdő komplexumba, növelve a fürdő és a város turisztikai népszerűségét.

A programot Gyutai Csaba polgármesterrel közösen nyitották meg. A szombati strandoló és főző parti kiváló nyitánya e megállapodásnak. A strandolást, főzést zenekarok, zenészek, köztük olyan sztár, mint Balázs Fecó fellépése kísérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!