Hírek

2013.06.04. 08:11

Kerékpáros balesetek, súlyos sérülésekkel

Három kerékpáros sérült meg két balesetben a múlt hétvégén - a rendőrség óvatosságra int.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott figyelmet kér a kerékpárral közlekedőktől. Az egyik kerékpáros súlyosan, a másik pedig könnyebben megsérült abban a balesetben, ami  június 1-jén történt Gyenesdiáson.

Egy 58 éves férfi Ford Fiesta autójával a Kereskedők útján haladt, amikor egy útkereszteződésben elütött egy kerékpárost, aki a motorháztetőre esett, majd a mellette haladó másik kerékpárost is fellökte. A balesetben mindkét kerékpáros megsérült, az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint a 32 éves férfit könnyű, míg a 23 éves nőt súlyos sérülésekkel vitték a mentők kórházba. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást.

Másnap, június 2-án délután Letenyén, az Akácfa és a Barátság utca kereszteződésében szenvedett súlyos sérülést egy kerékpáros nő, aki eddig tisztázatlan körülmények között elesett, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők a nagykanizsai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - tájékoztatott kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik