Hírek

2013.06.10. 13:45

Férfinap korhatár nélkül Csesztregen

Csesztreg - Műsorral és vendéglátással is kedveskedett a férfi tagjainak a Korhatártalanok klubja. A szombati rendezvény a jókedv és a mulatozás jegyében zajlott.

Gyuricza Ferenc

Az ötven év felettieket tömörítő csesztregi szervezet az utóbbi néhány hét során több programra is invitálta tagjait, illetve az érdeklődő falubelieket. Május 27-én kerékpártúrára indultak, ennek során a felsőszenterzsébeti Nyakas-tanyát vették célba. Június elején közös lendvai színházlátogatáson vettek részt - az Eszenyi Enikő főszereplésével bemutatott Sylvia című vígjátékot tekintették meg -, míg szombat délután férfinapot tartottak, ahol vendégként a pórszombati néptáncosok is felléptek. A rendezvényen mintegy százan vettek, köztük a lenti Civil Nyugdíjas Klub tagjai is. A csesztregi szervezet már készül a következő programjára, a közeljövőben Kebelére látogatnak el egy olyan nemzetközi sportrendezvényre, ahol szlovén, horvát és magyar nemzetiségű személyek találkoznak egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!