Hírek

2013.06.16. 05:10

Baleseti helyszínt biztosító rendőrautónak ütközött egy mentő

Rendőrautóval ütközött, majd árokba hajtott egy olaszfai idős asszonyt szállító vasvári mentőautó szombaton késő este.

Nagy Ildikó

MTI Fotó: Varga György

A beteg súlyos, a mentőápoló könnyebb sérüléseket szenvedett.Egy traktor és egy személyautó ütközött össze a 74-es főúton, Győrvár és Egervár között szombaton  kevéssel 23 óra előtt. Az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében, mindkét irányból lezárták, a forgalmat Gősfa irányába terelték. A zalai rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lezárt útszakaszon átengedtek egy Győrvár irányából érkező mentőautót, amely  egyelőre tisztázatlan okból  a gősfai elágazónál nekiütközött az útlezárást biztosító, fényhíddal jelző rendőrautónak, majd az út menti árokba hajtott, ahol egy beton hídfejnek ütközött.

- A vasvári mentőgépkocsi egy olaszfai idős asszonyt szállított a zalaegerszegi kórházba - mondta el Köcse Tamás Vas megyei vezető mentőtiszt. Hozzátette: a mentőautóban ülő három ember be volt kötve. A beteg asszony súlyosan megsérült, eltörött a felkarja, a mentőápoló  zúzódásokkal megúszta a balesetet. A sofőr, aki negyven éve balesetmentesen vezet, jól van. A baleset részleteit vizsgálja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!