Hírek

2013.02.13. 17:01

Egymillió forint a Tourinform irodának

Zalaegerszeg - Gyutai Csaba polgármester szerdán adta át a városi Tourinform iroda vezetőjének azt az egymillió forintot, amelyet "Az év Tourinform iroda fenntartója" díjjal együtt ítélt meg az önkormányzatnak a Magyar Turizmus Zrt.

Horváth A. Attila

Pereszteginé Szabó Júliának Gyutai Csaba polgármester adta át a pénzdíjat jelképező "csekket" a szerdai sajtóeseményen
(Fotó: Seres Péter)

Mint arról már beszámoltunk, február elején a fővárosi Turisztikai Évadnyitó Fogadáson hirdették ki, hogy a legjobb fenntartónak járó 2012-es díjat Zalaegerszeg kapja. E címmel 2007 óta ismeri el a Magyar Turizmus Zrt. az arra érdemes idegenforgalmi irodákat. A sajtóeseményen Gyutai Csaba elmondta: az idén 15 éves zalaegerszegi Tourinform iroda marketingtevékenységével a városvezetés is elégedett. A szervezet magas színvonalon képviseli a megyeszékhelyt a hazai és külföldi idegenforgalmi rendezvényeken, egyre több szállásadó partnerrel dolgozik együtt, kiadványokat jelentet meg és a Turizmus Zrt. felmérésein is rendre kiváló minősítést szerez.

Bogár Beáta, a polgármesteri hivatal idegenforgalmi szakreferense a budapesti ünnepségről és a díjazottak kiválasztásának folyamatáról szólt. A Tourinform iroda vezetője, Pereszteginé Szabó Júlia pedig megköszönte az önkormányzatnak az iroda színvonalas működéséhez nyújtott támogatást. Hangsúlyozta: a belvárosi elhelyezkedés, a korszerű felszereltség és a dolgozói állomány is hozzájárul ahhoz, hogy az ország legjobbjai közt jegyzik a zalaegerszegi Tourinformot. Az idei feladatokkal kapcsolatban megemlítette, hogy nagy turisztikai vásárokon képviselik majd a várost, az elnyert támogatást pedig marketingcélra fordítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!