Hírek

2012.11.21. 10:11

Tovább növelheti rajongótáborát a Tales of Evening

Nagykanizsa - Üstökösként robbant be a hazai rockzenei színtérre a zalai tagokból álló Tales Of Evening együttes. A szimfonikus heavy metal zenét játszó öttagú formáció tavaly nyáron alakult, s azóta már nemcsak a nagylemezüket adták ki, de a koncertjeik révén is egyre növelik rajongótáborukat.

Gyuricza FerencHárman a Tales Of Evening tagjai közül: Dudás Ivett énekes, Ribarics Tamás gitáros és Németh András basszusgitáros


A Tales Of Evening novemberben két alkalommal is fellép a fővárosban. Pénteken este a Yukban megrendezendő Metal Ladies Night keretében adnak koncertet. A program különlegessége, hogy kizárólag olyan zenekarok - a Tales Of Evening mellett - az Ideas, a Dharma és a Velvet Seal - lépnek színpadra, ahol az énekesi feladatokat nő látja el. A jövő hét közepén, 28-án pedig a Club 202-ben a szimfonikus heavy metal stílusában jelen pillanatban legnépszerűbbnek számító olasz Rhapsody előtt játszik a zalai kvintett. Ez utóbbi koncerten úgyszintén lesznek további fellépők, az olasz Vexillum, illetve két német zenekar, az úgynevezett dallamos power-metal egyik kedvelt képviselője, a Freedom Call és a progresszívebb irányzatok felé nyitó Orden Ogan.

Ezek is érdekelhetik