Hírek

2012.11.28. 17:57

Súlyos baleset Zalakoppánynál - kilenc sérült, köztük gyerekek is (Fotókkal frissítve)

Összesen kilenc ember, köztük két kisgyerek is megsérült Zalakoppánynál egy közúti balesetben.

MTI

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke a helyszínről azt közölte, hogy összesen kilencen sérültek meg - köztük egy egyéves és egy hároméves kisgyerek -, három felnőttet súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Az első információk nyolc sérültről szóltak.

A baleset akkor következett be, amikor egy kivilágítatlan lovas kocsiba hátulról belehajtott egy kisbusz, majd egy szemből érkező személyautónak is nekiütköztek.


Fotó: MTI/Varga György

A sajtófőnök elmondta, hogy a szekéren a két kisgyerekkel együtt hatan ültek, az ütközéstől mindannyian lerepültek a kocsiról, de csodával határos módon öten csupán könnyebb horzsolásokat szenvedtek, a hajtó pedig nem sérült meg. A gyerekekkel együtt 38 éves édesanyjukat és 42 éves apjukat a zalaegerszegi kórházba szállították, a szekér ötödik utasát a helyszínen látták el a mentők.
Súlyos sérüléssel vitték a keszthelyi kórházba a kisbusz 55 éves sofőrjét és 37 éves utasát, valamint a személygépkocsiban ülő 62 éves asszonyt. A személyautó vezetője a balesetben könnyebben sérült meg - közölte Nothoff Ingrid.

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik