Hírek

2012.09.03. 17:07

Új ügyvezető a PLT-nél

Szeptember 3-án munkába állt a Pannon Lapok Társasága (PLT) új gazdasági, pénzügyi ügyvezető igazgatója, Kinde Kálmán, aki a korábbi ügyvezető, Gyerák András feladatait veszi át.

zaol.hu

Az új ügyvezető tevékenységi körébe tartozik a PLT Zalaegerszegről Veszprémbe költöztetett gazdasági központjának irányítása, munkavégzésének korszerűsítése.

Kinde Kálmán Temesváron, Kolozsvárott és Budapesten folytatott műszaki egyetemi tanulmányokat. Az államvizsga után távközlési területen informatikával, üzletviteli tanácsadással, pénzügyi tervezéssel, piackutatással, piacnyitási stratégiák kidolgozásával foglalkozott. A Pannon Lapok Társaságához való érkezése előtt a Nav N Go ügyvezető igazgatója volt.

Hétfőn, első munkanapján Szabó Miklóssal, az ügyvezetők elnökével és Kázmér Judit stratégiai ügyvezető igazgatóval áttekintették a lapcsoport helyzetét, az aktuális feladatokat és a jövőbeli lépéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!