Hírek

2012.07.15. 13:00

Tikos Kitty, a főiskolák legsportosabb testű szépsége

A nagykanizsai Tikos Kitty tökéletesen kidolgozott, ám nőies alakját, bájos arcát, szép mosolyát és határozott fellépését a Főiskolák Szépe és Mister College versenyen értékelték, hiszen a második helyen végzett. A 22 éves hölgy a viadalt megelőző izzasztó edzéseket a kánikula ellenére tisztességesen végrehajtotta, ezért a legsportosabb testű lány címet is kiérdemelte.

Benedek Bálint

A fővárosi műjégpálya helyén megrendezett Főiskolák Szépe és Mister College verseny nem indult jól, hiszen az esti showműsorra leszakadt az ég. Mindaddig nem volt semmi jele az óriási viharnak, hiszen mint azt Tikos Kitty elárulta: a fodrász, sminkes csapatok órákig dolgoztak azon, hogy a 11 lány és a 11 fiú a legjobb formában léphessen a színpadra. Aztán az első, farmer és fehér pólós bevonulás közben óriási esőcseppek, dörgés és villámlás közepette pillanatok alatt mindent eláztatott a szakadó eső.

Kitty szerint a rendezők, a versenyzők is bíztak benne, hogy a vihar elvonul, de nem így lett, s mindenki mehetett haza, a viadalt másnapra halasztották.

- Színpadra lépés előtt általában soha nem eszem, ugyanis a kicsit is puffadt has nem mutat jól, de mivel cukros üdítőket és vizet egyfolytában iszom, nem leszek rosszul - mesélte Kitty. - Ez azt jelentette volna, hogy újabb egy napot kellett volna kibírnom étel nélkül, de akkor már biztos elszédültem volna, így amikor hazaértem a pogácsa sajtkrémmel nagyon jólesett. Másnap a jól begyakorolt módszer szerint különféle folyadékokkal pótoltam az elveszített energiát.

Mint azt a budapesti Testnevelési Egyetemen edzőnek tanuló lány elmondta: szombaton érthetően sokkal feszültebbek voltak, hiszen már se a fodrász, se a sminkes gárda nem ért rá, így minden indulónak magának kellett gondoskodnia a megjelenéséről. Bár Kittyt ez egyáltalán nem zavarta, hatalmas, göndör hajkoronáját sikerült a szakemberek nélkül is a lehető legjobb formába hoznia.

- Ahogy kiléptem a színpadra, éreztem, hogy minden tökéletes lesz, a fehér pólós farmeres összeállításban, a koktélruhás bevonuláson, sőt a bikiniben is tökéletesen ment a jó előre begyakorolt koreográfia - folytatta a lány. - Az volt a célom, hogy a legjobb öt közé bekerüljek, ez megtörtént utána megnyugodott a lelkem. Az tényleg már csak hab volt a tortán, amikor másodikként kimondták a nevemet, még mindig végtelenül boldog vagyok.

Tikos Kitty kivéletesen tökéletes alakját annak köszönheti, hogy 5 éves kora óta rendszeresen, napi szinten sportol. A kanizsai Szan-Dia Fitness Sport Club növendéke számos torna, kötélugró és modern táncversenyen bizonyította felkészültségét, s utóbbi sportágban csapatban több világbajnoki címet is szerzett már. Nyilván ennek is köszönhető, hogy a mozgás mára az életformájává vált és az egyetem elvégzését követően nemes feladatot tűzött ki maga elé: elkényelmesedett gyerekeket nevelne a sportos és egészséges életmódra.

- Persze, mint minden nő, én sem vagyok maximálisan elégedett a testemmel, a lábaimat még lehetne szálkásítani - mosolygott Kitty. - Tavaly a sportos lányok szépségversenyén a Fitmodellen úgy, hogy tulajdonképpen "buliból" neveztem, a második lettem, most komolyabb felkészüléssel ismét megpróbálnám, hiszen az a korona még hiányzik a fejemről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!