Hírek

2012.05.31. 16:54

Ingyen a strandra

Nagykanizsa - Augusztus végéig ingyenesen látogathatják a zalakarosi fürdő strandját a 6-12 év közötti kanizsai diákok.

zaol.hu

Ezt  csütörtökön jelentette be Cseresnyés Péter, Nagykanizsa és  Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere, valamint Burján Richárd, a karosi fürdő vezetője. Utóbbi hangsúlyozta: július elejére elkészül a strand legújabb vízi attrakciója, amit elsősorban a 6-12 éves korosztálynak ajánlanak.
Cseresnyés Péter hozzátette: a fürdő az 1350 forintos gyermekjegy árából jelentős kedvezményt adott, így a diákoknak  270 forintba került volna a belépő, ám ezt az összeget átvállalta az önkormányzat, így a fiataloknak ingyenes lesz a belépés a karosi strandra. A polgármester jelezte:  a Kanizsa kártyát felmutató felnőtteknek további 10 százalékos kedvezményt ajánlott fel a fürdő, az önkormányzat ugyanis nem tudta felvállalni a gyerekek iskolaidőben történő  utaztatását. Novák Ferenc hozzátette: a két város együttműködése eddig is szoros volt, ám a mostani akcióval mindenki nyer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!