Hírek

2011.11.15. 18:23

Új ügyvezető a Pannon Lapok Társaságánál

Kedden délután új ügyvezetői megbízás átadására került sor a Pannon Lapok Társasága (PLT) menedzsmentjének zalaegerszegi értekezletén.

PLT

Urlich Hölscher, a WAZ igazgatótanácsának elnöke, az anyacég pénzügyi igazgatója - Kázmér Judit és Gyerák András jelenlegi ügyvezetők mellett - Szabó Miklóst november 16-tól kezdődően kinevezte a PLT ügyvezető igazgatójának, s megbízta az ügyvezetés elnöki teendőinek ellátásával is.  

Szabó Miklós ezt megelőzően Kelet-Magyarországon, a többi között szintén megyei lapokat kiadó Inform Média ügyvezető-főszerkesztője volt. - A WAZ és a PLT eddigi sikeres működéséhez szeretnék hozzájárulni a munkámmal, hogy hasonlóan jó eredményeket érjünk el a jövőben is együtt - mondta Szabó Miklós.

Hangsúlyozta, hogy a PLT jelenleg is kiváló kiadói vállalkozás, s ha az árbevételét a mostani gazdasági körülmények között, korszerű módszerekkel növelni tudja,  a szervezetét racionalizálja, ezáltal jelentősen csökkenti a költségeit, akkor nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét, ami a tulajdonosok elvárása. 

A kiadói szakterületek egyes szegmenseit részletezve kiemelte, hogy a PLT megyei lapjai az országban jelenleg a regionális lapok közül legnagyobb példányszámban jelennek meg, s mindent elkövetnek azért, hogy ezt a pozíciót megőrizzék, sőt, lát lehetőséget arra is, hogy az előfizetői és az árus eladást is növeljék.
 
- A PLT megyei lapos portfóliójában fontos cél az on-line területek fejlesztése, mégpedig egy piacképes portfólió létrehozása ezen a területen is. A nehéz gazdasági körülmények ellenére a hirdetési üzletág eredményeinek növelése is alapvető cél, ami korszerűbb, hatékonyabb értékesítési módszerekkel mindenképpen reális elvárás - hangsúlyozta Szabó Miklós, aki a továbbiakban kitért a PLT-hez tartozó, budapesti székhelyű, országos lapterjesztési cégükre, a DMH Magyarország Kft.-re is. Ezzel kapcsolatosan elmondta, hogy a jelenlegi országos negyedik pozícióról indulva mindenképpen dobogós helyek elérése a cél. Ugyancsak a piaci részesedések megőrzése, illetve ezek növelése a feladat az ingyenesen terjesztett Maraton és Szuperinfó lapjaiknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!