Hírek

2011.11.24. 19:49

Le kell faragni 1,6 milliárd forint különbséget

Az önkormányzat idén minden fizetési kötelezettségének eleget tett hangzott el a keszthelyi képviselő-testület csütörtöki ülésén, a háromnegyed éves beszámolóban.

Sámel József


Napirend előtt kitüntetést adtak át: az októberben odaítélt, Keszthely Város Szociális Ellátásáért díjat most vette át Derhán Jánosné, az Egyesített Szociális Intézmény vezetője, kiemelkedő tevékenysége elismeréseként. Tárgyaltak a jövő évi költségvetési koncepcióról, melyben még mintegy 1,6 milliárd forint különbség van a várható kiadások és bevételek közt. A következő hetek-hónapok tárgyalásai során ezt kell lefaragni. Elhangzott: prioritást élvez a főtér-rehabilitáció, valamint a Balaton-parti projekt. A képviselők helyi védettség alá vonták az egykori Gösser étterem épületét, az önkormányzati helyiségek bérleti díját pedig idén sem emelték. A testület döntött: pályáznak a Csók utcai idősek otthona épület felújítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!