Hírek

2011.11.30. 03:26

Gyógyító természet

A hivatalos orvoslást kiegészítő természetgyógyászati módszerekre, terápiákra kívánta felhívni a figyelmet a keddi egészségnap, aminek a megyeszékhelyi Tervezők Háza adott otthont.

Magyar Hajnalka

A meghívott szakemberek sorában találkoztunk dr. Szabó Ágnessel, a pszichiáter-természetgyógyász Szentgotthárdról érkezett.

- Az embert mindig a maga egységében kell látnunk és kezelnünk, a gyógyító beavatkozás célja, hogy helyreállítsuk az energetikai egyensúlyt, visszabillentsük a pácienst a saját középpontjába. Hogy ehhez éppen az akupunktúra, egy jó gyógyteakeverék, netán egy léleksimogató beszélgetés kínál segítséget, az már személyre és esetre szabott - mondta.

Egy másik meghívott, Váginé Kósa Zsóka okleveles természetgyógyász egyebek közt a bioenergetikai, reflexológiai kezelések, továbbá a főként a cukorbetegek lábápolási gondjain segítő gyógypedikűr műhelytitkaiba avatta be az érdeklődőket. Sok egyéb mellett még a homeopátia, a stresszoldás, a kineziológia is terítékre került.

 

 Életmód rovatunk további cikkei itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!