Hírek

2011.09.26. 15:35

Színháztól bormustráig Keszthelyen

Az év hátralévő részében is gazdag kulturális program várja Keszthely lakosságát és vendégeit.

Sámel József

Elkészült a Goldmark Károly Művelődési Központ és a Balaton Színház utolsó negyedévi programtervezete, melyben számos érdekesség szerepel. Kiderül belőle, hogy a színházi évad keretében a Turay Ida Színház A suszter manó című mesejátéka, a Bartók Kamaraszínház A nagy négyes komédiája, a Nektár Színház A világszép nádszálkisasszony című mesejátéka, a Pannon Várszínház A kőszívű ember fiai zenés játéka, valamint a Hevesi Sándor Színház Portugál című tragikomédiája kerül közönség elé. Az évadban láthatják az érdeklődők a Az értelem és érzelem című darabot a veszprémi Petőfi színház előadásában, valamint a Prah című komédiát a komáromi Jókai Színháztól.

Gazdag a hangversenyek sora is, egyebek között koncertet ad Kukorelly György zongoraművész, közösen a keszthelyi kórusok, Szekeres Adrienn, Záborszky Péter orgonaművész, s a Festetics György Zeneiskola tanári kamarazenekara, Kertész Lajos zongoraművésszel. A Filharmónia Hangversenyek sorában Kiss Péter zongoraestje, a Savaria Szimfonikus Zenekar, a Magyar Táncművészeti Egyetem balettestje, valamint az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertje szerepel.

Az egyéb rendezvények között spinning verseny, rendhagyó irodalomóra, Bödöcs Tibor előadói estje, természetgyógyász nap, egészséges rendelés, Hungaricum bormustra szerepel. Az intézmény klubjai, szakkörei, tanfolyamai további érdekességeket kínálnak.További zalai programok

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!