Hírek

2011.09.08. 18:33

Kétnapos frakcióülést tart a Jobbik Kehidakustányban

A Jobbik péntektől kezdődően kétnapos frakcióülést tart Kehidakustányban, amelyen az őszi ülésszakban napirendre kerülő legfontosabb témákkal kapcsolatban alakítja ki szakmai álláspontját - derül ki a párt csütörtöki közleményéből.

MTI

A legégetőbb társadalmi problémával, a devizahitelesek egzisztenciális válságával kapcsolatban a párt olyan törvényjavaslatok benyújtását tervezi, melyek a kormányzati látszatintézkedések helyett végre azonnali, megnyugtató és végleges megoldást kínálnak az érintett, sok százezer magyar embernek - áll a közleményben.    

Az ország gazdasági helyzetét is elemzi a frakció, radikális gazdaságpolitikai fordulatot követelve. Ennek érdekében a gazdagoknak kedvező egykulcsos adórendszer megváltoztatását és munkahelyteremtést ösztönző javaslatokat dolgoz ki.    

Az ősszel megtárgyalandó új munka törvénykönyve tervezetét is erős kritikával illeti az ellenzéki párt, "a modernkori rabszolgatartást eredményező törvénytervezet helyett a munkavállalók jogaiért fog síkra szállni".    

A közbiztonság megerősítése, a cigány-magyar együttélésre és a szociális kártyára vonatkozó javaslatokon túl a választójogi törvénnyel kapcsolatban is állást foglal a Jobbik, ennek keretében kiemelten fontos kérdésnek tekinti a határon túl élő magyarok szavazati jogának ügyét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!