Hírek

2011.08.16. 14:40

Panasz: miért kell a rendszámtáblát az okmányirodába vinni?

Zalaegerszeg erzsébethegyi városrészében élő olvasónk felháborodva osztotta meg velünk panaszát, nevezetesen: miért az ügyfélnek kell a rendszámtáblát leszerelni, hogy ráragaszthassák a műszaki címkét.

Kelemen Valéria


Horváth István vonóhorgot szereltetett a gépkocsijára, s bement az okmányirodába, hogy   a rendszámtáblára a  műszaki címkét felragasztassa. A  polgármesteri hivatalban egy másik ügyféltől, illetve az információstól megtudta, ehhez neki kell bevinni a rendszámtáblát. Ezen igencsak felháborodott, nehezményezi, hogy miért nem az ügyintéző megy ki a parkolóba s ragassza fel a címkét?

- Jogszabály írja elő, hogy  be kell mutatni, illetve hozni az okmányirodába a műszaki érvényesítő címke elhelyezése céljából a rendszámtáblát  - válaszolta megkeresésünkre Horváth István, a polgármesteri hivatal   okmány-és lakcímnyilvántartó iroda vezetője. Mint mondta, azt nem tudják megtenni, hogy mindenkihez kimenjenek valamelyik parkolóba. Egyébként azt is hozzátette, hogy alapesetben egy mozdulattal kivehető a rendszámtábla a tartójából, ez nem okozhat  problémát.

 

Lóerő rovatunk további hírei itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!