Hírek

2011.07.11. 18:08

Költségvetését is módosította a társulás

A kistérség közbiztonságának állapotáról szóló tájékoztató meghallgatásával kezdte munkáját hétfői ülésén a Zalakaros Kistérség Többcélú Társulása.

Szalabán Attila

 A tanácskozáson a jelenlévők köszöntötték Tóth Árpádot, a zalakarosi rendőrőrs frissen kinevezett parancsnokát   - az őrnagyi rangra előléptetett rendőr eddig megbízottként vezette a csapatát. Ezt követően számos napirendi pontot tárgyaltak meg a résztvevők, akiket Novák Ferenc elnök az előző ülés óta eltelt időszakban végzett munkáról is tájékoztatott.

A társulási tanács kismértékben módosította a kistérségi szervezet idei költségvetéséről hozott korábbi határozatát is. Az adminisztratív jellegű változtatások keretében megemelték a bevételek és a kiadások főösszegét is, mindkét oldalon 227,14 millió forintot szerepeltetve.

Döntöttek a tanácskozáson részt vevő polgármesterek arról is, hogy a kistérségi mobiltelefon flotta csatlakozik a megyei önkormányzat rendszeréhez. Ennek megfelelően felhatalmazták Novák Ferenc elnököt, hogy a telefonszolgáltató céggel kötendő egyedi lehívó szerződést megkösse   az adott cég és a megyei közgyűlés hivatala közötti keretszerződésben foglalt általános feltételek figyelembevételével. E zt követően a jelenlévők határoztak a Zala Volán Zrt.-vel közösen lebonyolított közbeszerzési eljárásban kijelölt bírálóbizottság tagjainak módosításáról is, 5 főben állapítva meg a testület létszámát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!