Hírek

2011.04.14. 05:49

Felújítják és bővítik az iskolát és óvodát

A cserszegtomaji önkormányzat a Nyugat-dunántúli Operatív Programban, a Modern nevelési, oktatási, gyermekellátási környezet és szolgáltatások megteremtése című mikrotérségi fejlesztési pályázaton nyert támogatást.

Horányi Árpád

A projektről tegnap az építkezés helyszínén tartott sajtótájékoztatót Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, Papp Gábor kistérségi társulási elnök és házigazdaként Bartha Gábor polgármester. A támogatás mértéke közel 80 százalékos arányú, a vállalt önrésszel együtt a beruházás értéke több mint 250 millió forint.

Az építkezéssel a Szabó István Általános Iskola és óvoda felújítása és bővítése valósul meg, ezáltal komplex, többfunkciós épületegyüttes alakul ki. Az épület modern, racionalizált szervezeti egységeivel a magas színvonalú pedagógiai munkához biztosít méltó körülményeket. Mindezzel együtt a teljes körű akadálymentesítés is megtörténik, és sor kerül a szakmai tartalomfejlesztéshez szükséges eszközök beszerzésére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!