Hírek

2011.03.22. 08:00

Brutális diákok: Nyald meg a cipőmet! - Mobillal rögzítették a megaláztatást, szabadságvesztést kaptak

Két év fiatalkorúak börtönében töltendő szabadságvesztésre ítélték azt a fiút, aki társaival megalázott és bántalmazott diákokat. Az egyikről felvételt készítettek, és ez felkerült az internetre.

Arany Gábor

 Az első atrocitásra még 2009. január 27-én került sor az egerszegi Széchenyi-középiskola egyik tantermében. Sz. András, K. Attila és T. Zoltán felelősségre vonták azt a diáktársukat, aki sms-eket küldött K. Attila barátnőjének, Sz. Beatrixnak. Először csak sértegették a kipécézett fiút.

Ez után Sz. András megütötte, majd rákiáltott: állj fel! A fiú nem reagált, ekkor T. Zoltán ruhájánál fogva felrántotta a fiút és a falhoz lökte. Az inzultus ezzel nem ért véget, mert tovább lökdösték, piszkálták áldozatukat, akit Sz. András a székekre nyomott és fojtogatni kezdett. Csak a többiek beavatkozására hagyta ezt abba, de még párszor megütötte a nem védekező fiút. Ezt látva a többiek is kezdték megelégelni Sz. András dühkitörését. Az órák végeztével az utcán azonban újra belekötöttek a fiúba. Ehhez az akcióhoz már csatlakozott Sz. Beatrix is, aki néhány pofont adott a fiúnak, és ebben társai is követték.

Még abban a hónapban hasonló esetre került sor, de ekkor az egerszegi vasútállomás váróterme adta a helyszínt. Sz. András és K. Attila szövetkezett össze, hogy megleckéztessenek egy fiút, aki állítólag beszólogatott Sz. András unokatestvérének, néha cigarettával is lehúzta . A két fiú és Sz. Beatrix a váróteremben találkozott össze ellenfelükkel, akit Sz. András többször pofon ütött, majd elkezdődött a percekig tartó megalázás. Az eseményeket Sz. Beatrix mobiltelefonnal felvette, ez felkerült az internetre, így tudható, mi történt.

A két fiú ütni kezdte áldozatát, közben a lány gúnyolta, hangos tetszésnyilvánítással kísérte a jól sikerült találatokat , különösen, amikor K. Attila arcon köpte a fiút. Ezért ezt a két támadó párszor megismételte. Sz. András többször a fiú arcába rúgott Sz. Beatrix biztatása közepette. Bántalmazása közben majomnak, csicskának nevezték, ismételten leköpdösték, majd arra kényszerítették, kérjen bocsánatot. Ezután támadt Sz. András ötlete, hogy vetkőzzön le a fiú és úgy menjen ki a peronra. Ezt hangos tetszésnyilvánítással fogadta a lány, de ő volt az is, aki azt javasolta ehelyett, hogy inkább térdeljen eléjük a fiú és csókolja meg a lábukat. A mókához csatlakoztak társai. Sorra odanyújtották lábukat, majd cipőjük talpát, amit meg is nyalattak a szerencsétlen fiúval, akinek nem sok választása volt, mert megfenyegették, hogy fejbe rúgják. Végül ezt sem úszta meg, mert a végén szájba rúgták, ezzel zárták le a fiúk ezt a megalázó processzust. Ezt követően újra Sz. András bántalmazta durván a fiút, majd még percekig ütötték, rúgták, pofozták, fejét a falba verték, végül fenyegetések közepette útjára engedték.

Sz. Andrást garázdaság, testi sértés, zaklatás miatt ítélték 2 év fiatalkorúak börtönére. Sz. Beatrix 1 év börtönt kapott. K. Attila 1 évet tölthet fiatalkorúak fogházában, T. Zoltánt 2 év próbára bocsátották.

Sz. Andrást garázdaság, testi sértés, zaklatás miatt ítélték 2 év fiatalkorúak börtönére. Sz. Beatrix 1 év börtönt kapott. K. Attila 1 évet tölthet fiatalkorúak fogházában, T. Zoltánt 2 év próbára bocsátották.

A támadást videóra is vették, s feltöltötték egy  videomegoszóra, a felvétel sokáig látható volt, ám azóta eltávolították. A történtekről itt számoltunk be először:

Gyalázatos videó: "Nyald meg a cipőmet!" - Mobillal rögzítették a megaláztatást

Döbbenet: a botrányos zalai videókon az elkövetők részben azonosak!

Bruális zalai diákok dosszié itt!

Bruális zalai diákok dosszié itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!