Hírek

2009.04.29. 02:28

Üdvözölt változások

Nagykanizsa - Hostessek és járművek viszik hírét a Zalai Hírlap tartalmi és vizuális megújulásának. A járókelők túlnyomó többsége örömmel fogadta megváltozott lapunkat.

Szalabán Attila

- Tetszik az új megoldás, szimpatikus a megújult újság - forgatta a lapokat Bognár Csilla könyvtáros. - Az életmódi mellékletet jó volt olvasni, és a sportoldalakat is örömmel néztem át. Egy dolgot még hiányolok, remélem a jövőben több könyvismertető cikk kap helyet a Zalai Hírlapban. Örülök a megújulásnak, az újságnak is kell a változás - és ez most szerencsés volt. A fiatal hölgy - sokan másokhoz hasonlóan - újságunk egy ingyenes példányát olvasta, melyet a Deák téren csinos hostess lányoktól kapott. Nagykanizsa közterületein ugyanis zajlik a Zalai Hírlap tartalmi és vizuális megújulásáról szóló utcai kampány, mely keretében szórólapokon, illetve különböző járműveken találkozhatnak a járókelők figyelemfelkeltő plakátokkal. 

- A legtöbben kedvesen reagálnak a megszólításunkra, akadnak, akik kicsit el is beszélgetnek velünk - árulta el Szabó Adrienn, aki Kosztolánczi Lillával kettesben osztotta tegnap a Zalai Hírlapokat. - Többen érdeklődtek, hogy mitől is új az újság, néhányan az előfizetési lehetőségekről kérdeztek. - Nem rossz, bár eddig is megfelelt számomra - nézte végig a kezébe adott lapot Tar Beáta. - Otthon is járatjuk, és valahogy úgy érzem, a megújulás eredményeként több tartalmat kaptunk. - Gyakorlatilag a születésemtől kezdve előfizető vagyok, úgyhogy jól ismerem az újságot - hallottuk Horváthné Takáts Ágnestől. - Tetszetősek a legújabb számok, s remélem, több kanizsai hírt olvashatok majd a lapban. - Régóta járatjuk a lapot, persze hogy azonnal észrevettem a változásokat - kezdte Szabados Istvánné. - Azt hiszem, a mostani külcsín és tartalom teljesen megfelel az elvárásaimnak. A járókelőket nemcsak a hostess lányok, hanem a bicilighttal közlekedő fiúk is megszólították. Isépy Andor és társa, Vida Dániel szintén újságot is adott az érdeklődőknek. - Sokkal fiatalosabb lett a Zalai Hírlap, az előnyére vált a megújulás - jegyezte meg Szentes Barbara, aki barátnőjével sétált, mikor megállítottuk, a véleményét kérdezve. - Érdekes dolgokról lehet benne olvasni, de pont az előbb mondtam, hogy a műsorajánlóban több csatorna is szerepelhetne.Szentes Barbara barátnôjével, Takács Ágnessel pozitívan értékelte a lapot, amit Vida Dánieltôl kaptak. A mûsorajánlót érte csak kritika
Fotó: Szakony Attila

Voltak szép számmal, akik a hostessek kérdésére mosolyogva felelték: köszönik, de már beszerezték az aznapi számot. Véleményüket örömmel hallgattuk, nagy többségük pozitívan fogadta a megújult Zalai Hírlapot. Gödér Károly például úgy látja, olvashatóbb, érdekesebb lett az újság. A Zalai Hírlap utcai kampánya folytatódik: ma Zalaegerszegen a Dísz- és a Kovács Károly téren, valamt a buszállomáson, Nagykanizsán pedig a keleti városrészben, a központi buszpályaudvaron és az Erzsébet téren találkozhatunk reklámhordozókkal. 

Csütörtökön a megyeszékhelyen a vasútállomás környékén, a Kossuth utcában és a Kazinczy téren, míg Nagykanizsán a Fő utcán, a buszpályaudvaron és a keleti városrészben tűnnek fel a reklámok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!