Hírek

2009.04.18. 02:29

Középiskolások vezető helyeken

Zalaegerszeg (ag) - Hetedik éve rendezték meg idén a középiskolások számára a közlekedésbiztonsági kupa versenysorozatát. A megyei döntőre tegnap került sor. Tökéletes megoldás ugyan nem született, de például Gombkötő Attila a KRESZ-ben és a forgalomban elért 100 százalékos eredménye mellé mdössze két hibapontot gyűjtött be az egészségüggyel, illetve droggal kapcsolatos kérdések megválaszolásakor.

MTI

A megyei rendőr-főkapitányság és a baleset-megelőzési bizottság által megrendezett felmenő rendszerű verseny megyei döntőjére 25 fiatal érkezett. Tegnap az elméletet firtató kérdések után került sor a gyakorlati megméretésre. Kerékpárosok között első helyen a nagykanizsai Bíró Gábor végzett, őt Senkó Anett (Pókaszepetk) és Simon Viktor (Lenti) követte. A segédmotor-kerékpárosok között a söjtöri Gombkötő Attila végzett az élen, második helyet ért el Dóra Péter (Söjtör), harmadikat Bádé Zoltán (Lenti). A személygépkocsi-vezetők között a Lentiből érkezett Komár Zoltán végzett az élen, megelőzve a zalaegerszegi Fuisz Mártont és a szintén lenti versenyzőt, Horváth Norbertet. Az országos megméretésre Vácon kerül sor április 28-29-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!