Hírek

2008.06.04. 02:27

Várják a felelős jelentkezését

Zalaszentgrót (sj) - Akik támogatták a fürdői büfék önkormányzati megvásárlását, működtetését, mára belátták: zsákutca volt a vállalkozás.

Sámel József

Baracskai József, a zalaszentgróti képviselő-testület szocialista képviselője mondta ezt tegnapi sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva: a büfék önkormányzati működtetése több mint hatmillió forint veszteséget termelt, ennek köszönhetően, a város számára az idei szezon is mínusszal indul. Hozzátette: ez még csak a jéghegy csúcsa, jövőre az összeg eléri a tízmilliót, hiszen a felvett negyvenmilliós hitel tőkerészét is törleszteni kell már. S persze a következő években is ott lesz a fizetnivaló. Úgy vélte, az egymásra mutogatás helyett meg kellene nevezni a felelősöket. Ezzel kapcsolatos kérdésünkre azt válaszolta, hogy a vállalkozást kezdeményező, generáló alpolgármester a gazdasági bizottság ülésén már kijelentette: ő vállalja a felelősséget, ezt a nyilvános ülésen nem tette meg. Baracskai József úgy fogalmazott, várják, ezt mikor és miként teszi meg. Érdekes dolognak nevezte azt is, hogy a vállalkozást irányító ügyvezető, noha az önkormányzat foglalkoztatja, nem jelent meg egyetlen meghallgatáson sem, holott, számos kérdésben szükség lenne még információra az ügy tisztázása érdekében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!