Hírek

2008.06.06. 02:28

A sztúpa hozta szerencse

Zalaszántó (vl) - Bár a szakadó eső meglehetősen hamar véget vetett a kirándulásnak, a sztúpánál töltött idő kiváló alkalmat kínált arra, hogy családja s barátai körében ismerkedjünk tovább április hónap szépével, Tóth Enikővel.

Varga Lívia

Lentről felfelé, balról jobbra, mégpedig háromszor - ez Tóth Enikő receptje a sikerre, tudjuk meg, miután letelepszünk a kis társaság mellé a padra.

- Ha időnk engedi, a barátaimmal gyakran felsétálunk a sztúpához, de családi körben is szívesen időzünk itt - meséli április hónap szépe, majd elárulja: a komoly megmérettetések, vizsgák előtti napon is mindig ide vezet útja, ugyanis, ha a fent említett babona alapján végigjárja az építményt, s közben az áhított dologra koncentrál, biztosan sikerrel jár. Mivel a 19 éves lány jelenleg épp jövő heti fodrászvizsgájára készül, így lassan ismét aktuálissá válik a sztúpa koncentrált bebarangolása, addig viszont a legfőbb cél: hat modellt találni a gyakorlati megmérettetésre.

- Enikő félévi vizsgáján én is modellt ültem - emlékszik vissza barátja, Cseledi László. - Az elmúlt tizenöt hónapban - utal megismerkedésük időpontjára - kizárólag ő vágta a hajamat, s mondhatom: nagyon meg vagyok vele elégedve, bár a kezdetek kezdetén történt egy kis baleset, ugyanis belevágott a fülembe.

Mint a beszélgetésből kiderül: Enikő szépsége azonnal elvarázsolta a várvölgyi fiút, ám ahhoz, hogy megismerkedjen vele, bátortalan volt, így végül a lány hódította meg őt. Kapcsolatukat Enikő megugrott népszerűsége sem ingatta meg, hisz Laci már megszokta, hogy barátnőjét folyton megnézik az utcán, ami a versenynek köszönhetően most hatványozottan is igaz.

Enikő szívesen tölti szabadidejét családi körben is. Ilyenkor rendre előkerül a grillsütő, hogy a szülők valami finomat készítsenek a népes család számra.

- Mivel apukámék hárman vannak testvérek, ha a teljes család összejön, tizenketten üljük körbe az asztalt, ám most már szükség van egy tizenharmadik ülőhelyre is, Lacinak - fogalmaz Enikő, majd hozzáteszi: buliba ritkán járnak, helyette hosszabb-rövidebb túrákat szerveznek maguknak.

A mostani kiruccanásra barátja mellett testvére, Bianka s két unokatestvére, Tóth Milán és a hétéves Dzseniffer kísérte el, aki szinte szakasztott mása Enikőnek, s mint fotósunk megjegyzi, pár év múlva ő is jó eséllyel indul majd szépségversenyünkön. Jelenleg azonban május hónap legszebb lányára várjuk olvasóink szavazatait, egészen jövő hét vasárnapjáig, azaz június 15-ig.


Kattintson ide és ismerje meg az eddigi Hónap Szépeit!Jelentkezz Te is!Ha elmúltál már 16, küld el fotódat, neved, életkorod, foglalkozásod és hobbid a 
[email protected] e-mail címre, vagy levélben a 8900 Zalaegerszeg Ady u. 62. címre. Írd meg elérhetőséged, ha pedig szeretnéd, fotósaink készítenek rólad képeket szerkesztőségünkben. 
A jelentkezés további feltételeiről ide kattintva  olvashatsz.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!