Hírek

2008.06.26. 02:28

A szörpüzembe is ellátogattak

Zalaegerszeg (nk) - Németország Rhein-Hunsrück járásából érkezett delegáció június 24-én Sármellékre, amely a gazdasági kapcsolatok elmélyítése érdekében látogatott Zala megyébe.

Zalai Hírlap

A szerdán tartott sajtótájékoztatón Manninger Jenő, a Zala Megyei Önkormányzat elnöke, a Fidesz országgyűlési képviselője köszöntötte a Bertram Fleck elnök vezette csoportot, kiemelve, fontosnak tartja, hogy a Zala megyei delegáció tavalyi látogatása után most a járás képviselőit fogadhatják itthon. Manninger Jenő hangsúlyozta a gazdasági élet szereplőivel, a civil szervekkel, és a női szervezetekkel való együttműködés jelentőségét, valamint a gyors kapcsolattartás szempontjából fontos sármelléki repülőtér működésbe lépését. Bertram Fleck Magyarországnak az Európai Unióhoz való csatlakozása jelentőségét emelte ki.

A sajtótájékoztatón említették a Frankfurt am Main repülőterén épült irodaházat, ahol a kelet-közép-európai országok befektetői képviseltethetik magukat. Bertram Fleck hangsúlyozta, az iroda közvetítői tevékenységeket lát el, a cégek így az irodaházat felkeresve létesíthetnek kapcsolatot a térséggel. Konkrét egyeztetések itthon szeptemberben lesznek, amikor 10-15 fős német gazdasági delegáció érkezik Zala megyébe.

A vendégek kedden meglátogatták az Anton Kft.-t, a pölöskei szörpüzemet, és a Németh-Fa faipari vállalatot, tegnap pedig a zalaegerszegi aquacityt és termálfürdőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!