Hírek

2008.05.30. 02:27

Jobbik-nyereményjáték

Zalaegerszeg (haa) - A Jobbik készül az előrehozott választásra, amelyen átlépi majd az 5 százalékos parlamenti küszöböt - hangsúlyozta Vona Gábor, a párt országos elnöke tegnap, lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatóján, az SZMK épületében.

Horváth A. Attila

Hozzátette: a cél érdekében alapszervezeteik megerősítésén és új szervezetek létrehozásán dolgoznak. A közelgő trianoni évfordulóval kapcsolatban kifejtette, hogy tovább küzdenek június 4-e nemzeti emléknappá nyilvánításáért, s arra kérik szimpatizánsaikat, viseljenek fekete szalagot a megemlékezéseken.

Pete Róbert, a Jobbik egerszegi vezetője úgy fogalmazott: a kormány a hatósági terror alkalmazásával mindent elkövet azért, hogy élhetetlenné tegye Magyarországot. Példaként az elsősegély-felszerelések korának rendőri vizsgálatát említette, s azt mondta: nyereményjátékot hirdetnek, keresik azokat az autósokat, akik a lejárt szavatosságú mentőláda miatt nem tudtak elsősegélyt nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!