Hírek

2007.12.08. 03:25

Mikulásgyárak

Nagykanizsa - Tegnap indult útjára Magyarország legnagyobb jótékonysági akciója, amelyhez zalai városok is csatlakoztak. A harmadik alkalommal meghirdetett Mikulásgyár kanizsai részlegét ezúttal is a Kanizsa Plazában alakították ki.

Szalabán Attila

- Az idei adománygyűjtő akció december 7-től 16-ig tart, aki tehát szeretne jótékonykodni, az most megteheti - jegyezte meg Antal Istvánné, a Vöröskereszt helyi titkára. - A program sikerét tekintve bizakodó vagyok, tavaly ugyanis rengeteg ruhaneműt, játékot, s élelmiszert hoztak a kanizsaiak. A helyiek évközben is sokat jótékonykodtak, már most több tonna ruhaneművel rendelkezünk.

A titkár jelezte: szívesen fogadnak bármilyen adományt, ám elsősorban játékokra, élelmiszerre és tisztálkodási csomagokra lenne szükség, ezekből ugyanis kisebb mennyiség gyűlt össze évközben.

- Az adományok szétosztására december 22-én kerül sor a Vöröskereszt Sugár utcai irodájában - folytatta Antal Istvánné. Az ajándékokat természetesen szétválogatjuk, hogy a csomagokba lehetőség szerint mindenből tudjunk tenni egy keveset a rászorulóknak.

Tegnap egyébként már többen is hoztak ajándékokat a Mikulásgyárba, volt, aki könyveket, mások takarókat adományoztak. A kanizsaiak mellett természetesen az egerszegiek is elvihetik ajándékaikat a megyeszékhelyen lévő plazába.Főleg játékokat, élelmiszert, tisztálkodószereket

Ezek is érdekelhetik