Hírek

2007.01.09. 03:22

Baloldali, lokálpatrióta

Lenti (gyf) - Baloldali érzelmű lokálpatrióta civil szervezet alakult a múlt héten a határ menti városban.

Gyuricza Ferenc

Kollár Gyula önkormányzati képviselő, a Jövőt, Együtt, Lentiben! - röviden JEL - egyesület egyik alapító tagja, aki az 1994 és 2002 közötti időszakban a város polgármesteri tisztét is betöltötte, elmondta, a közhasznú egyesületet 14 személy hozta létre, az elnöki tisztre Vinkovics Jánost, alelnöknek Szabó Lászlónét, míg titkárnak Horváth Pétert választották.

- A közösségi programok szervezése mellett célul tűztük ki a helyi nyilvánosság erősítését, terveink között szerepel a baloldali értékeket felvállaló lapkiadás támogatása - így Vinkovics János. - A szolidaritás erősítésére is nagyobb hangsúlyt fordítunk, hozzá kívánunk járulni a karitatív szervezetek tevékenységének támogatásához. Arra is törekszünk, hogy párbeszédet kezdeményezzünk és folytassunk a város lakóival és a helyi civil szervezetekkel a közösség jövője érdekében. Az egyesület nyitott, csatlakozhatnak hozzá, akik tenni akarnak a Kerka-parti város boldogulása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!