Hírek

2007.01.26. 03:29

Agrármenedzserek

Keszthely (há) - Levelező tagozaton folyó, keresztféléves képzésben részt vevő agrármenedzser szakos hallgatók tettek államvizsgát tegnap a Pannon Egyetem Georgikon karán.

Horányi Árpád

- Növénytermesztéssel és állattenyésztéssel is foglalkozom, több gazdatanfolyamot végeztem - említette az eszteregnyei Czinki Zoltán. -A menedzselés, az információkhoz való időbeni hozzájutás, az azok alapján való döntés ma legalább olyan fontos, mint az ágazatbeli szakismeret. Ezeket a tudnivalókat ölelte fel a tanulmányi idő. Az információ ma egy erőforrás, gazdálkodni kell vele, én ennek az igényével vállaltam a tanulást.

- Nekem az itt tanultak bizonyosságot adtak ahhoz, hogy a mezőgazdálkodásra alkalmas környezet ma is olyan megélhetési forrás, ami jól hasznosítható, de a szorosan szakmai felkészültségen túl jóval szélesebb ismeretkör kell hozzá - vélekedett a Somogy megyei Kasza Andrea Zita. tanszékvezető professzor, a szakképzés vezetője elmondta, hogy a hallgatók folyamatosan jó felkészültségről adtak számot, lemorzsolódás alig volt. Ezt tükrözték az igényes munkával elkészített diplomadolgozatok, a vizsgaeredmények is, amiről az egyetem oktatói és meghívott szakemberek körében tettek tanúságot a hallgatók.

Dr. Kocsondi József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!