Hírek

2006.09.02. 02:29

Új színfolttal gazdagodott a Székely-kert

Nagykanizsa (kv) - A Hevesi-óvoda apróságai és a környéken élő összes gyerek számára készült el a keleti városrész legújabb játszótere, melynek átadására tegnap délelőtt került sor.

Mórocz Zsolt

A Székely-kert északi részén, a Kazanlak körút mögötti zöld területen a közelmúltban már átadtak egy új játszóteret, tegnap pedig a terület keleti részén avattak egy európai uniós szabványoknak megfelelőt. A 2,5 milliós nagyságrendű beruházás ünnepélyes avatásán Litter Nándor polgármester meghirdette a gyermekbarát önkormányzat programot, majd a Hevesi- óvodások műsorát követően a terület önkormányzati képviselője, Halász Gyula adta át a játszóteret az ott élőknek.Miközben az óvodások birtokba vették a biztonságos és korszerű játszóteret, a középsős Bogár Zsanett elmondta: - Brigi nénivel és Zsuzsa nénivel biztos sokszor fogunk itt játszani, s én ovi után is lejövök, mert itt lakunk. Az új homokozónak, a hintának, a csúszdának és a mászóhálónak is örülök, s az is jó, hogy a játszóteret díszítő lufikat most magunkkal vihetjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!