Hírek

2006.09.15. 02:29

Ötvennégy Elfun-festő

Nagykanizsa (bb) - Az Élettér Állat- és Természetvédelmi Egyesület új nagykanizsai kutyamenhelyén a kennelek rácsainak festésében tegnap a GE Hungary ZRt. Elfun akciócsoportjának tagjai segítettek.

nincs nev

Az önkéntesekből álló, önzetlen segítőkészségükről már jól ismert csapat nem először vett részt az Ady úti telep csinosításában sem, hiszen az építkezés elején a csoport kerítette körbe a területet. Most, hogy már állnak a kennelek, felszerelték rájuk a rácsokat, az állagmegóvás érdekében 54 fővel elkezdődhetett a festés.

- Nagyon sokan jöttek - kezdte Maros Sándorné, az Élettér Állat- és Természetvédelmi Egyesület titkára. - Kiváló csapat kovácsolódott össze, remek velük együtt dolgozni, de mi is kesztyűt húztunk, hogy segítségünkkel még gyorsabban haladjon a munka. Az Elfun gárdája mindenről gondoskodott, hoztak bőven ecsetet, festéket, s még élelemről sem feledkeztek el, hogy maradjon energiánk. Az utóbbira szükségük is van a dolgozóknak, hiszen számos tennivaló akad még a szeptember végén esedékes költözésig.- Ennyi emberrel is elég lassan haladunk - folytatta az egyesület titkára. - Sűrű a rács, így eléggé aprólékos mozdulatokra volt szükség. Ha aztán az Elfun lelkes állatvédő aktivistái befejezték a munkát, rengeteg feladat vár ránk. A közeljövő tervei között szerepel újabb kennelek felhúzása, karanténok építése, sőt, ami még ennél is fontosabb: a kiszolgálóegységek telepítése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!