Hírek

2006.09.20. 02:26

Fidesz szerint az igazság

Keszthely (kzs) - Az elmúlt három évben számtalanszor elmondtuk, hogy csődközelben van a város - hangozatta Ruzsics Ferenc, a Fidesz helyi polgármesterjelöltje tegnapi sajtótájékoztatóján.

nincs nev

Szerinte Mohácsi József polgármester az ingatlanértékesítésekből származó összegekből az elmúlt három évben nagyjából 2,5 milliárd forintot fordított működési költségekre. A város évi működési hiányának összege eközben 800 millió és 1 milliárd forint közé tehető. Ruzsics Ferenc kijelentette még: a Mohácsi József nevével utcára került kampányfüzet durva csúsztatásokat tartalmaz - a kórházi rekonstrukcióra elnyert 816 millió forintra az állammal még nem köttetett meg a szerződés, így nem érti, az miért szerepel a város által elnyert pályázati összegek felsorolásában. Kitért arra is, hogy a szigetfürdő rekonstrukcióra elnyert 30 milliós BFT-támogatás és a 37 milliós önrész jelenleg szintén nem szerepel a fejlesztésre fordítandó pénzek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!