Hévíz

2017.02.16. 14:41

Hévíz is ismerkedhetett a Mátrával és az ottani fejlesztési tervekkel - ezekről is szólt Sabján Katalin és Benei Anikó

Hévíz - Balaton környéki és turisztikai kezdeményezéseket is tanulmányoz az Önkormányzatok Mátrai Szövetsége, két napos hévízi ülésén.

Keszey Ágnes

A Mátra-vidéki, Nógrád és Heves megyei önkormányzatokat tömörítő, több mint húsz éves szervezet munkája az együttműködésen alapuló terület-és turisztikai fejlesztések  megvalósítása.

Fotó: A szerző

- Azért választottuk ezt a helyszínt, hogy megismerjük Hévízt, a balatoni vezetők gondolatait, a sikeres turisztikai együttműködéseket és a jó gyakorlatokon keresztül okulva próbáljunk meg mi is továbblépni. Nem titkolt cél az együttműködés erősítése és szeretnénk mi is bemutatni a Mátrát- mondta el  Benei Anikó elnök.

Sabján Katalin, a Települési Önkormányzatok Országos szövetsége nemzetközi titkára például szólt a Mátrai Szövetség kilenc országgal közösen létrehozott fejlesztési stratégiájáról is. A találkozón az önkormányzatokat érintő aktualitásokat is áttekintették a települések képviselői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!