Hétvége

2017.01.07. 13:24

Staféta Németh Pál Leventével

Mazzag Ferenc, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kérdezte Németh Pál Leventétől, a nagykanizsai Fabak Kft. ügyvezetőjétől:

Pásztor András

- Mi a titka, hogy a kárpitos bútorokat gyártó cégüknél gyakorlatukat végző szakmunkástanulók évről évre szép sikereket érnek el a Szakma Sztár Fesztiválon?

- AZT HISZEM, elsősorban a szakiskolai tanárok és oktatók érdeme, hogy a fiatalok jól szerepelnek ezeken a versenyeken, hiszen az elméletet és a gyakorlat nagy részét is az iskolában sajátítják el a diákok - így Németh Pál Levente. - Nálunk, a cégnél főleg fegyelmet, munkakultúrát, illetve olyan szakmai fogásokat tanulnak a diákok, amiket az iskolában nem feltétlenül mutatnak meg nekik. A szakmunkástanulók közül mára többen is teljes értékű munkatársak lettek.

Fotó: Szakony Attila

A STAFÉTÁT Dr. Némethné dr. Ignácz Andreának, a kanizsai Király Patika vezetőjének adta tovább, megkérdezve: - A Király Női Klub előadásai eddig jobbára az idősebb generáció tagjainak szóltak. Mikorra tervezi, hogy a fiatal generációt is megszólítja az egészségtudatos életmód jegyében?

A staféta következő vendége:

Dr. Némethné dr. Ignácz Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!