Hétvége

2014.11.01. 11:35

Össztűz a szókimondó rapperre

Nagykanizsa – Ganxsta Zolee, a Kartel zenekar vezetője megkapta a magáét a HSMK színháztermében. A Duma Roast keretein belül a Dumaszínház humoristái a közönség előtt szedték ízekre a zenész munkásságát valamint magánéletét.

Benedek Bálint

Tették persze ezt az irónia és cinizmus különlegesen válogatott eszközeivel.

A nyuszis magazinban az év férfijének megválasztott Kiss Ádám mellett Kormos Anett, Benk Dénes, Dombóvári István és Kovács András Péter igyekeztek a lehető legtöbb fricskával kellemetlen helyzetbe hozni Ganxsta Zolee-t, de eközben persze egymással sem bántak kesztyűs kézzel.

- Nem ismeretlen számomra a műfaj, hiszen az első Duma Roast-on még én is cinkeltem Nagy Ferót – fogalmazott Ganxsta Zolee. – A stand up comedy nem épp a műfajom, talán a zenéléshez kicsit jobban értek. Amikor megkerestek, hogy esetleg legyek célszemély, szinte gondolkodás nélkül igent mondtam. Örömmel vállaltam, hogy ünnepeljenek, s közben szívják ki a véremet. A közös munka kiválóan sikerült: számtalanszor leültünk dumálni, elmeséltem az egész életemet, szinte mindenről, így a dalszerzésről, a jégkorong mániáimról is szó esett.



Az énekes is alaposan belefolyt a munkába, nem maradt tétlen mindegyikőjükből felkészült, hogy ő is belemarhasson kicsit a komikusokba.

- Engem nem lehet megbántani, s bár a show az égetésről szól, azért ezt kerettörténetbe foglalva adjuk elő, melyben mindig lehetőség van egy kis improvizatív játékra, ettől lesz olyan eredeti – tette hozzá a szókimondó rapper.

– Minden vicc, poén, de attól nem lesz művi és merev a téma, hogy kendőzetlen őszinteséggel marunk bele a másikba. Eleinte nem mertem annyira égetni, nehogy megsértődjenek, ám ők profik és nem rettennek meg semmitől. Imádok velük lenni, nagyon jól működnek a sztorik, s ami a legjobb, hogy hatalmas sikerrel játsszuk mindenhol.

A kanizsai fellépésen a humor csapat egyetlen női tagjának, Kormos Anettnek műelemzése kapcsán szórakozott talán legjobban a közönség. A fiatal hölgy a rapper egyik legismertebb szókimondó szövegét vette górcső alá, s szinte minden sorát széttépte. Kezdve a nemi szervek indokolatlan használatától, a káromkodások jelentőségén át egészen a legmélyebb romantikus utalásokig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!