Választás

2022.04.03. 22:24

Így értékelte az első eredményeket Cseresnyés Péter Nagykanizsán

Cseresnyés Péternél, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltjénél és kampánystábjánál 21 órakor jártunk, ekkor kezdtek el érkezni a szavazókörökből az első eredmények. Mivel ezek a vidéki településeken elért jelentős Fidesz-sikerről szóltak, mindenki bizakodott, csupa jókedvű, optimista arcot láthattunk.

Horváth-Balogh Attila

Cseresnyés Péter és stábjának egyik tagja, Várfalvi Tibor a beérkező eredményeket szemlézi

Forrás: Gergely Szilárd

- Úgy látjuk, az emberek értékelik azokat az erőfeszítéseket, melyeket a kormány az elmúlt években a falvakért tett - mondta Cseresnyés Péter. - Ezek természetesen, fejlesztésekben realizálódtak, s ennek köszönhetően az első eredmények azt mutatják, nőtt a támogatottságunk - de biztosat majd csak a végső "elszámolás" után lehet mondani. Addig is köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott, s ezzel is elismerte a munkánk.

 

A Nemzeti Választási Iroda honlapján 21.40-kor azt lehetett olvasni: Cseresnyés Péter a szavazatok 53 százalékos feldolgozottsága mellett már bejutott a Parlamentbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!