Rossz hír

2018.09.13. 18:33

Vojnovic csak tavasszal térhet vissza

Csütörtökön rossz hírt közölt hivatalos csatornáin a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata. Az együttes egyik nyári szerzeménye, az alapembernek szánt Aljosa Vojnovicra térdműtét vár, s legfeljebb tavasszal térhet vissza.

Kerkai Attila

Aljosa Vojnovic kiesése nagy érvágás most… Fotó: Katona Tibor

Aljosa Vojnovic az augusztus végi, Kaposvár elleni mérkőzésen sérült meg, s többszöri vizsgálat után kiderült, hogy a középpályásnak elszakadt a keresztszalagja. Ami annyit jelent, hogy műteni kell és felépülése, visszatérése jó esetben fél év múlva jöhet szóba. Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója sem örült a hírnek. – Nem volt egyértelmű, hogy Aljosa sérülése mennyire súlyos – mondta el a sportigazgató.

Aljosa Vojnovic kiesése nagy érvágás most… Fotó: Katona Tibor

– Amennyiben jól sikerül ez és a rehabilitáció is, akkor a tavaszi hajrában újra számíthatunk rá. Megkérdeztük, hogy tervezik- e pótolni a középpályást. Sallói István úgy felelt, hogy legfeljebb a télen. Korábban szó volt róla, hogy egy másik védő, a magyar felmenőkkel rendelkező Nikola Matas is a ZTE-hez kerül, de az igazolás végül meghiúsult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában