Helyi sport

2017.09.25. 20:34

Szerdától serdülő ökölvívó ob

Szerdán délután kezdődik és egészen szombat délig tart a nagykanizsai Cserháti-csarnokában az ökölvívók serdülő országos bajnoksága, tudtuk meg a Botos-akadémián tartott sajtótájékoztatón.

Kühne László

Draskovics Szilárd (balról), a Kanizsa Box Klub elnöke és Tóth László, a Botos-akadémia edzője tájékoztat az ökölvívó ob-ról

Draskovics Szilárd, a Kanizsa Box Klub elnöke elmondta, a dél-zalai város újabb ob-nak adhat otthont, melyen reményeik szerint tehetségek egész sora méri össze majd tudását a zalai helyszínen.

 

– A kiválasztás szempontjából sem utolsó ob-t rendezhetünk, melynek megnyitójára és döntőire reményeink és ígéretek szerint az ökölvívó szövetség újdonsült elnöke, Erdei Zsolt és a szövetségi kapitány, Balzsay Károly is eljön – fogalmazott Draskovics Szilárd. – A párharcok szerda délután, a 14.30-as megnyitó után következhetnek, az egyes súlycsoportok döntőit pedig szombat délelőtt rendezik.

Magának az eseménynek a hordereje is szóba került, s ami bizonyos, hogy a szűk négy napban nem kevesen lesznek majd a Cserháti-csarnokban.

Draskovics Szilárd (balról), a Kanizsa Box Klub elnöke és Tóth László, a Botos-akadémia edzője tájékoztat az ökölvívó ob-ról

– Százötven nevezés érkezett és a fiatalok húsz súlycsoportban, mintegy 45 egyesületet képviselhetnek majd az országoson – tette hozzá Tóth László, a Botos András Ökölvívó Akadémia trénere.

– Nekünk négy sportolónk lesz majd a szorítókban, Hollender Roland képviseli a kanizsai vonalat, míg Muhovics Milán, Oláh-Vadász Zoltán, valamint Pörge Bálint szombathelyiek, de a mi ökölvívó műhelyünk tanítványai is egyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában