Jégkorong

2018.10.18. 18:32

Rajtolhatott volna győzelemmel a Zalai Titánok csapata

Elkezdődött a jégkorong OB II új szezonja. A Zalai Titánok kis szerencsével rajtolhatott volna idegenben akár győzelemmel is.

Jóna István

Simon Alfonz lőtte a szezon első Titánok-gólját Fotó: Jóna István/Zalai Hírlap

OHA Újpest–Zalai Titánok 5-4 – hosszabbítás után

(0-3, 3-1, 1-0, 1-0)

Budapest, Gepárd Jégcsarnok. Jv.: Varjú, László, Banga.

Titánok: Henczi B. – Bekő, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első sor), Egyed, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Ronga, Török. Edző: Csata Csaba.

G.: Frajka, Paukovics (2), Selmeci, Kovács. ill. Simon, Szabó, Henczi Gy., Ambrus.

Simon Alfonz lőtte a szezon első Titánok-gólját Fotó: Jóna István/Zalai Hírlap

Remekül, harcosan és pontosan kezdtek a zalai fiúk, ami meglepte a hazaiakat. Az első harmad vége előtt 2 perccel 3-0-ra vezettek a vendégek. A második harmadban gyorsan szépített az OHA, majd hosszú hajrát nyitott. A játékrész közepén, 2-3-nál jött a negyedik zalai gól, de ez sem törte meg a házigazda lendületét. A záró­har­mad óriási küzdelmet hozott, fizikailag és fejben is egyre inkább elfáradt a Titánok csapata. Egy perccel a vége előtt jött a hazai egyenlítés, majd a ráadás, amelyet az OHA nyert meg.

Csata Csaba: Egyenrangú ellenfelek voltunk, 46 kapura lövésünk is ezt támasztja alá. Kis szerencsével akár nyerhettünk volna.

A Titánok első hazai bajnokija október 28-án következik a Szeged ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában