Döntetlen az NB II-es Siófokkal

2018.07.15. 20:33

Nem született gól a Nagykanizsa felkészülési mérkőzésén

Lejátszotta nyári felkészülésének második edzőmeccsét is a labdarúgó NB III küzdelmeire készülő újonc FC Nagykanizsa legénysége is. Barna László legénységének ellenfele ezúttal az NB II-ben szereplő BFC Siófok volt.

Khüne László

kanizsaiak nyári igazolása, Vittman Ádám próbálkozik egy emeléssel a siófoki kapussal szemben Fotó: Gergely Szilárd

FC Nagykanizsa–

BFC Siófok 0–0

Nagykanizsa, 60 néző. Jv.: Kubicsek M.

Nagykanizsa, I. félidő: Horváth M. – Pál D., Szabó B., Major M., Horváth B. – Kretz, Gerencsér A. – Béli M., Vlasics D., Németh Á. – Vittman. II. félidő: Borsi – Horváth B., Szabó B., Major M., Pál D. – Kretz, Szabó Á. – Hetesi, Szőke D., Kondor – Kovács Gy. Vezetőedző: Barna László.

kanizsaiak nyári igazolása, Vittman Ádám próbálkozik egy emeléssel
a siófoki kapussal szemben Fotó: Gergely Szilárd

Az NB II előző idényében 13. helyen végzett siófokiak voltak az FC Nagykanizsa labdarúgó-együttesének ellenfelei, és a hazaiak bátran kezdtek a Balaton-parti gárda ellen.

A második félidőben aztán jött a vendégeknél az úgynevezett rutinosabb sor, s akkor már igyekeztek a meccs irányítását is átvenni a vendéglátóktól. A kanizsaiak azonban jól tartották magukat és ellen­akcióikkal ők is próbálkoztak. A mérkőzésen végül találat nem született, a Kanizsa viszont elmondhatja magáról, hogy összeszedett, szervezett játékkal rukkolt ki második vonalbeli ellenlábasával szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában